Despre Noi

Cursuri Inot Adulti

D e 10 ani de ocupam de copii, ii invatam sa inoate, ii antrenam, ii perfectionam pe cei ce vor sa faca sport de performanta, ii conducem spre visele lor, spre podiumuri, spre trofee, spre recorduri... si spre o viata sanatoasa. Alaturi de ei s-au antrenat intotdeauna si antrenorii Bucharest Sport Club - poate pentru cea mai buna metoda de invatare este exemplul sau poate doar pentru ca suntem toti intotatori profesionisti si sportul a fost si este modul nostru de a trai.
De cateva ori pe an, cea mai mare parte dintre noi ne potolim si dorul de competitii, participand in campionatele nationale de seniori, in competitii de masters sau la evenimente caritabile.

Asa ca... ceva adulti au fost mereu vazuti in bazin alaturi de sportivii Bucharest Sport Club... dar eram doar noi, antrenorii lor.

Cursuri Inot Adulti De aproape 2 ani, dupa ce ne-am plimbat putin prin lume si am vazut ce inseamna cu adevarat respectul fata de sanatate, cultul pentru miscare, dezinvoltura si lejeritatea cu care toata lumea, indiferent de varsta, face sport... am inteles ca si noi trebuie sa putem face ceva.

Asa ca, de la o vreme, am inceput sa spunem parintilor sportivilor nostri si prietenilor nostri sa vina alaturi de noi sa faca sport - orice fel de sport. I-am provocat la ture pe bicicleta, la aqua-fitness, la cros-uri, la inot alaturi de copiii lor (chiar in stafetele generatiilor din cadrul competitiilor de inot pentru copii). Incet-incet, tot mai multi s-au imprietenit cu miscarea, au povestit despre asta prietenilor lor, i-au convins si i-au adus si pe ei.

La toate cele 4 bazine in care lucram, antrenorii nostri se ocupa si de adultii care doresc sa faca miscare, sa invete sa inoate sau sa isi perfectioneze inotul. Pentru ca numarul celor care isi doresc sa inoate devenea tot mai mare, in primavara anului 2014 s-a format o grupa de adulti, la bazinul Olimpia, de care se ocupa cu pasiune Antrenorii Bogdan Stroe si Irina Hanescu. Asa s-a nascut o noua echipa, o noua comunitate si o noua "aripa" a clubului nostru, o noua categorie de sportivi... de data aceasta...adulti.

Interesant este faptul ca lucrurile nu s-au oprit aici! Imediat dupa ce unii dintre ei au descopeti apa, s-au imprietenit cu inotul si au reusit sa inoate primele lor bazine... s-a nascut o noua provocare in mintea lor (si a noastra): "ce ar fi sa incerc sa inot intr-o competiei de masters" si-au spus unele dintre Doamne si unii dintre Domni. Asa ca, in vara 2014, iata-ne alaturi de sportivii mari, al caror hobby este inotul, intr-o competiei de masters si, cu foarte mare emotie, pe unii dintre ei s-am privit chiar pe podium.