La multi ani Bogdan Manea!

Cursuri Inot Adulti

Cand vorbim despre pasiunea si daruirea antrenorilor BSC, este imposibil sa nu ne gandim la Bogdan. Desigur, fiecare antrenor traieste cu emotie cursele sportivilor lui, dar la Bogdan se vede cel mai bine ce simte atunci cand inoata sportivii lui...

 

Fostul nostru sportiv de performanta, actualul nostru coleg si coechipier, Bogdan Manea implineste astazi 24 de ani. Inoata, alearga, pedaleaza si, mai presus de toate, antreneaza cu foarte mare placere ! Un om cald, prietenos, inteligent si extrem de ambitios. 

 

Acum un an, vazand sportivii BSC intr-un concurs, a venit si a spus: „vreau sa antrenez si eu o grupa de performanta”... acum, grupa lui chiar face performanta, castiga medalii, concureaza la campionatele nationale... si suntem foarte siguri ca vor face lucruri minunate impreuna.

LA MULTI ANI!!! Iti multumim ca esti in familia BSC, iti dorim foarte multi ani fericiti, plini de realizari si bucurii ! Sa ramai pasionat si ambitios, sa fii permanent un exemplu pentru sportivii tai, un prieten pentru parintii lor si un bun coleg pentru noi.